Home
Vereniging
Tafeltennis
Activiteiten
WVTTK
Foto's
ITT
Gastenboek
Links
Contact
Agenda
 
 
Trainingstijden
Ma 20:00-21:30 hal 2a
Wo 21:30-23:30 hal 3a

Contact
E.S.T.T.V. TAVERES
Onze Lieve Vrouwestr 1
5612 AW Eindhoven
 
 
© 2006 TAVERES

Nieuws

Gastenboek weer terug! - 21 Jan 2013

Gepost door Maarten

Het gastenboek was een tijdje verdwenen, want het werd geteisterd door aanbieders van Viagra en allerlei andere medicijnen.

We hebben nu een captcha toegevoegd, om de spammers buiten de deur te houden. Dus plaats vooral weer een berichtje in het gastenboek!

-Maarten

Stedentrip Munster - het bewijs - 29 Jul 2012

Gepost door Maarten

Afgelopen maand trokken een stel avontuurlijke Taverianen naar Munster om daar de stad is grondig te verkennen. Het bewijs is nu te vinden in het fotoalbum.

-Maarten

Foto's van de teamquiz! - 17 May 2012

Gepost door Maarten

En hoewel de overwinning alweer naar Paul en zijn team ging was het toch best een leuke avond. Let met name op de mooie prijs, want de foto's; van de teamquiz staan nu online!

Dank aan Dejing voor het maken van de foto's.

Introduction night for Chinese students (Monday March 5th 2012) - 18 Feb 2012

Gepost door Maarten

On Monday March 5th the Eindhoven we are organizing an introduction night for Chinese students. From 8pm till 10 pm you are welcome to play some table tennis. After a word of welcome and a drink we are ready to hit some balls. No experience is required and we can provide a bat if you don’t have one yourself. Our trainer will give you some easy exercises to get started. If you like the training you can come more often. We have trainings on Monday & Wednesday from 8pm – 10pm. Aside from table tennis our club TAVERES also organizes a social activity each month and each year we organize a big (300 participants) international tournament at the Sports Centre in May. You can find more information about our club on this website.

De clubkampioen en Henk - 22 Nov 2011

Gepost door MaartenDe winnaar van de clubkampioenschappen van dit jaar is hier op de foto te bewonderen. Let maar niet teveel op die andere jongen.

Foto's 9e Lustrum - 11 Oct 2011

Gepost door Maarten

Het 9e lustrum werd een geweldige dag met veel tafeltennis, lekker eten en veel gezelligheid. De dag gaat dan misschien voorbij, maar de foto's zijn eeuwig. Bekijk ze hier!

Ontwerp Lustrum T-shirt - 11 Sep 2011

Gepost door MaartenHet ontwerp van het lustrum t-shirt is daar.

Klik hier voor het ontwerp en alle informatie betreffende het 45e Lustrum.

Vermiste WVTTK gevonden! - 08 Sep 2011

Gepost door Maarten

Fanatieke lezers van de digitale WVTTK, ons fenominale clubblad, zullen gemerkt hebben dat nummer 3 van jaargang 33 tot nu toe niet op de website stond. Na een uitgebreide zoektocht door de stoffige steegjes van het internet is ook dit nummer weer terecht! Daarmee is de digitale collectie weer compleet. En dat is belangrijk, want zoals je weet lees je op een gegeven moment geen blad meer, maar de WVTTK!

Ga direct naar de WVTTK pagina!

Uitnodiging 9e lustrum - 18 Aug 2011

Gepost door Maarten

Op 1 oktober bestaat ons cluppie alweer 45 jaar en dat moet gevierd worden! Daarom nodigt de lustrumcommissie alle leden en oud-leden uit voor de lustrumdag!

Klik hier voor de volledige uitnodiging

ITT website klaar voor 2011 editie! - 09 Jan 2011

Gepost door Maarten

De website van het ITT is helemaal klaar voor de 2011 editie die plaats gaat vinden op 14 en 15 mei. Bekijk hem hier!

Foto's eindejaars BBQ - 14 Jul 2010

Gepost door Maarten

Aan elk jaar komt een einde en dat moet je natuurlijk vastleggen. Foto's zoals altijd in het fotoboek.

-Maarten

Launchparty WVTTK 32-4 - 15 Jun 2010

Gepost door Mark

Jazeker, de nieuwe WVTTK is weer gedrukt en in papieren versie op de werktafel van de redactie terechtgekomen. Onder werktitel 32-4 zal deze nieuwe editie bol staan van de huidige activiteiten, wist-je-dat-jes en vol staan met tips en allerhande randzaken om de zware somervakantsjie door te komen.

Kom allen op de Launchparty komende donderdag:
Trafalgar Pub (Dommelstraat 21 5611 CJ Eindhoven, vlakbij het station).
Het aanvangstijdstip: 19:30

Da 30 Challenges - 10 Jun 2010

Gepost door Maarten

De stedentrip ging dit jaar naar Trier. Het grootste deel van de groep ging voor de gezelligheid, het bier, het wijnproeven en de uitputtende standswandeling van Laura. Team 1 zou team 1 niet zijn als zij geen groter doel na zouden streven. In een visioen kwam tot Henk "Da 30 challenges". Zie hier de trailer:

Hans z'n clubbie bestaat 60 jaar - 30 May 2010

Gepost door Maarten

Tafeltennisvereniging "een en twintig" bestaat 60 jaar en dat is een prestatie die ze willen viren. Op vrijdag 4 juni is iedereen die zich betrokken voelt bij de vereniging welkom aan de otterweg 37 in Beek en Donk. Om 18.00 vindt er een receptie plaats en wordt er een demonstratiewedstrijd gespeeld door Danny Heister en Jonah Kahn.

En niet geheel onbelangrijk, er zijn hapjes en drankjes!

-Maarten

Team 1 contracteert nieuwe speler - 24 May 2010

Gepost door Maarten

Na het afgelopen kampioenschap kon een transfer van Benjamin de Maat niet uitblijven. Team 1 ging op zoek naar een nieuwe speler en met succes!

Lees het persbericht hier!

Scoor het laatste Tafeltennisplaatje! - 23 May 2010

Gepost door Mark

Geachte Taveriaan,

De competitie is ten einde, de trainingen worden minder druk bezocht en de zomervakantie komt eraan. Kortom, het einde van het seizoen nadert! Echter, niet getreurd. De WVTTK-redactie komt binnenkort met een extradikke vakantiespecial om jullie de zomer door te helpen. Daar zullen de nieuwste verhalen instaan vol complottheorieën en smeuïge weetjes.

Voordat het zover is hebben wij als WVTTK-redactie moeten constateren dat onze voorzitter niet gemist wordt. Een erg kwalijke zaak, aangezien deze positie nog altijd vacant is in jullie Tafeltennisplaatjes plakboek. Zo kunnen jullie de puzzel natuurlijk nooit winnen. Om de actie af te sluiten is het allerlaatste plaatje dan ook hierna te vinden: http://img200.imageshack.us/img200/9707/taverestafeltennisplaat.jpg

Zo, nu zijn alle plaatjes voor jullie beschikbaar. Mocht je collectie nog niet compleet zijn, lees de vorige editie alsnog goed door en volg de aanwijzingen en hints die erin staan. Is je collectie compleet? Stuur dan zo spoedig mogelijk het bewijs naar de WVTTK-redactie om in aanmerking te komen voor grootse prijzen!

Met vriendelijke groet,

De WVTTK-redactie

ITT Website weer helemaal bij! - 19 May 2010

Gepost door Maarten

De ITT website is helemaal bijgewerkt! De winnaars, volledige resultaten, foto's, het programmaboekje en de special "ITT 2010 seen through the eyes of Team 1" staan erop.

Ga gauw kijken op http://itt.taveres.nl

TAVERES domineert TLE 8-kamp - 19 May 2010

Gepost door Maarten

De top 8 kamp die op 18 mei werd gehouden voor de ereklasse TLE is dit jaar gedomineerd door de verrekte Mangnussen! :) Bart en Henk begonnen in een gespannen wedstrijd en Henk wist deze wedstrijd met 2-0 naar zijn hand te zetten. Achteraf bleek dit een cruciale wedstrijd te zijn. Henk moest in het vervolg van het toernooi diep gaan en wist een matchpoint te overleven tegen titelverdediger Petro v.d. Bos. Ook Anthony v.d. Burgt, Tim van Hoof, Tuur van Gestel, Rob den Otter en Dook Harks waren niet opgewassen tegen het jeugdige enthousiasme van de voor team 1 van TAVERES uitkomende Mangnus. Ongeslagen zette Henk zijn stempel op dit toernooi en Bart wist zich goed te herpakken na de deceptie tegen zijn jongere broertje en verloor geen wedstrijd meer. Kortom, TAVERES heeft zich via de gebroeders wederom op de kaart gezet met een eerste en tweede plek. Foto's van de prijsuitreiking zijn te vinden in het fotoalbum.

Dank aan Henk voor deze bijdrage.

Veel nieuwe foto's - 10 May 2010

Gepost door Maarten

Het bestuur laat het nogal eens na om foto's te maken van TAVERES activiteiten, maar gelukkig zijn er altijd mensen die een handje helpen.

Er zijn foto's toegevoegd aan het foto album van het ITT (gemaakt door Peter) en ook nog wat kiekjes van de kampioensavond van Team 1. Kijk ze!

-Maarten

Eindstand voor de NTTB teams - 05 May 2010

Gepost door Martijn de Clerck

De competitie is weer ten einde. Dit zijn de eindstanden voor de teams:

Taveres 1 is kampioen geworden in de 1e klasse!
Er zijn 68 punten behaald in 10 wedstrijden, maarliefst 8 punten meer dan concurrent stiphout. Promotie naar de Hoofdklasse is hiermee een feit.
Yoran heeft 28 uit 30 gescoord.
Benjamin heeft 12 uit 18 gescoord.
Henk heeft 17 uit 27 gescoord.
Richard heeft 5 uit 15 gescoord.
Eric heeft 0 uit 0 gescoord. (dat terwijl hij niet op 0 staat bij het 100 bieren plan)

Taveres 2 is 3e geworden in de 3e klasse met 51 punten.
Maarten heeft 11 uit 15 gescoord.
Martijn heeft 18 uit 27 gescoord.
Hans heeft 5 uit 9 gescoord.
Emel heeft 6 uit 21 gescoord.
Gilbert heeft 2 uit 9 gescoord.

Taveres 3 is 2e geworden in de 5e klasse met 52 punten. Hierdoor is een promotie wedstrijd afgedwongen tegen een nr 5 uit de 4e klasse. Deze wedstrijd wordt gespeeld op 14 mei in Stiphout. Ze spelen hier tegen Veldhoven 8.
Dion heeft 15 uit 21 gescoord.
Jeroen heeft 11 uit 18 gescoord.
Stefan heeft 3 uit 6 gescoord.
Riepko heeft 12 uit 30 gescoord.
Lenneke heeft 2 uit 9 gescoord.

Taveres 4 is 5e geworden in de 6e klasse met 38 punten.
Hierdoor moeten ze nog een wedstrijd spelen om degradatie te voorkomen. Ook deze wedstrijd wordt op 14 mei gespeeld in stiphout. Ze spelen hier tegen Een en twintig 6.
Thijs heeft 15 uit 21 gescoord.
Paul heeft 11 uit 24 gescoord.
Mark heeft 7 uit 21 gescoord.
Terence heeft 3 uit 12 gescoord.
Laura heeft 0 uit 12 gescoord.

Meer leesplezier! - 31 Mar 2010

Gepost door Maarten

Ondanks de talfetennisplaatjes rage die op dit moment binnen de vereniging heerst, is het de redactie van de WVTTK weer gelukt om een boekje te publiceren. Nummer 3 in jaargang 32 is getiteld "Scoor ze allemaal!" en is via de training gedistribueerd.

Dat betekent ook dat het vorige nummer (Altijd blijven lachen) het web heeft gehaald. Download hem nu van de WVTTK pagina, want op een gegeven moment lees je geen blad meer, maar de WVTTK!

-Maarten

Huidige competitie stand NTTB - 30 Mar 2010

Gepost door Martijn de Clerck

Taveres 1 7 44
Stiphout 1 7 44
Flash 1 7 39
TTCV Herwaarden 5 7 34
OTTC 2 7 30
Valkenswaard 3 7 19


Veldhoven 3 7 58
Geenhoven 2 7 47
Taveres 2 7 33
Stiphout 7 7 29
Flash 5 7 23
Een en Twintig 3 7 20


Stiphout 8 7 51
Taveres 3 7 36
Veldhoven 13 7 33
MTTV '72 3 7 31
Unicum 11 7 30
Deurne 6 7 29


Meppers (H) 5 7 53
MTTV '72 4 7 48
Stiphout 10 7 34
Valkenswaard 7 7 33
Taveres 4 7 26
Budilia 11 7 16

Competitie uitslage wedstrijd 1 en 2 - 03 Feb 2010

Gepost door Martijn de Clerck

OTTC 2 - Taveres 1 5-5
Stiphout 1 - TAVERES 1 6-4

Geenhoven 2 - TAVERES 2 7-3
Flash 5 - TAVERES 2 0-10

MTTV'72 3 - TAVERES 3 4-6 (TAVERES speelt met 2 man)
Stiphout 8 - TAVERES 3 9-1

TAVERES 4 haalt beide wedstrijden in wegens wintersport

clubkampioenschappen - 12 Jan 2010

Gepost door Martijn de Clerck

De clubkampioenschappen waren weer een groot succes. Met in totaal 18 deelnemers was het een goede opkomst.

De eind uitslag was als volgt:

1. Yoran
2. Henk
3. Bart
4. Kevin
5. Ben
6. Maarten
7. Erik
8. Yucai
9. Florian
10. Emel
11. Richard
12. Martijn
13. Gilbert
14. Dion
15. Mark
16. Paul
17. Tony
18. Dhirendra

Natuurlijk iedereen bedankt voor de deelname.
Hopelijk is de opkomst bij de dubbel clubkampioenschappen op 8 februari ook zo groot.

Martijn

Foto's van pannenkoekeneten zonder pannekoeken - 30 Nov 2009

Gepost door Maarten

Vorige week was er weer een TAVERES-activiteit. Deze keer gingen we pannenkoeken bakken (en opeten) bij Lenneke. Kijk snel in het foto-album. Voor de mensen die afvragen waar de pannenkoeken zijn, ze waren lekker.

-Maarten

Campione: TAVERES 3 - 21 Nov 2009

Gepost door Mark

Met nog een competitiewedstrijd voor de boeg mag TAVERES 3 zich kampioen noemen in de 7e klasse NTTB! Ondanks het uitnadeel waar dit team mee heeft te kampen dit seizoen en een publieksverbod tijdens Unicum 16 - TAVERES 3 afgelopen donderdag is Veldhoven 18 dan definitief afgehaakt in de strijd om het kampioenschap. Waar ons team zelf in het kille Geldrop een zwaar verdiende 7-3 overwinning in de wacht sleepte kon Veldhoven 18 de druk niet meer aan en ging een dag later met 7-3 onderuit. TAVERES 3 is zodoende niet meer in te halen en mag zich dan ook kampioen noemen!!!

Eens TAVERES, altijd TAVERES - 19 Nov 2009

Gepost door Maarten

aldus het bestuur 2009-2010. En voor deze mooie woorden schitteren vanaf nu hun namen op de bestuurs-pagina alsmede hun e-mail adressen. Heeft u klachten, opmerkingen, verbeteringen of gewoon puur een schouder nodig? Klik links in het menu op 'bestuur' onder 'vereniging'!

Het begin van het einde... - 09 Nov 2009

Gepost door Maarten

Ondertussen heeft jullie vast wel het nieuws bereikt dat tafel 73 naar de eeuwige jachtvelden is gestuurd. Zonder overleg met ons is deze betrouwbare sterke tafel van zijn prominente plaats verwijderd en ons verdriet is groot. Zelf kan is deze tafel na jaren vastigheid ook niet echt vrolijk (zie gastenboek).

Ondanks al dit dramatisch nieuws is het de WVTTK-commissie toch weer gelukt om wat boekjes te produceren. De laatste twee edities hebben nu ook de website gehaald. Jaargang 31 nummer 4 is getiteld "Van de redactie" en in nummer 1 van jaargang 32 lees je over "Het begin van het einde". Klink links in het menu op WVTTK.

Activiteit organiseren? - 18 Sep 2009

Gepost door Jolanda

Inmiddels is het nieuwe jaar van start en is het bestuur van plan er weer een heel sportief maar ook een gezellig jaar van te maken. Dat laatste zal onder andere door diverse activiteit waar gemaakt worden.

Het bestuur zou het fijn vinden als leden zelf TAVERES-activiteiten bedenken en organiseren. De eerste activiteit, het pooltoernooi (zie agenda) is door het bestuur georganiseerd. Door onder andere een tekort aan bestuursleden is het voor het huidige bestuur niet mogelijk om elke maand een activiteit te organiseren en hopen ze dat leden zelf initiatief tonen zodat we samen de gezelligheid, sfeer etc etc waarboren!

Heb je een goed idee voor een activiteit, laat ons dit dan graag even weten! Dan zorgt het bestuur voor een geschikte datum!

Nieuw leesvoer - 30 Jun 2009

Gepost door Maarten

Tussen al dat Wite Wijn drinken door, is het de WVTTK commissie weer gelukt om wat vakliteratuur te publiceren. Nummers 2 en 3 van jaargang 31 hebben de website bereikt. De laatste editie van dit collegejaar "Van de Redactie" verschijnt komende week en zal na die tijd ook hier te vinden zijn. Klik links in het menu op "WVTTK", pak een bak popcorn en ik zeg: veel leesplezier.

-Maarten

Aanmelden BBQ - 23 Jun 2009

Gepost door Jolanda

Het einde van het jaar is alweer in zicht. We willen daarom dit jaar graag afsluiten met een BBQ en daarop aansluitend een borrel. Deze mooie gelegenheid zal plaatsvinden op 2 juli om 19:00u bij Maarten en Jolanda thuis. Dit is bij Arnaudinaplein nr 13.

Er moet natuurlijk vlees e.d. ingekocht worden, dus aanmelden voor de BBQ is verplicht. Graag voor 30 juni zodat we een paar dagen de tijd hebben. Omdat dit zo'n mooi jaar is geweest zijn er geen kosten verbonden aan deze activiteit.Omdat Jolanda de activiteit gaat organiseren kunnen jullie je opgeven via het volgende email adres: jolanda@taveres.nl. Tot op de BBQ!

Kevin is Clubkampioen PingPong - 23 Jun 2009

Gepost door Jolanda

Maandagavond 22 juni is er wederom gestreden om een Clubkampioen-titel. Ditmaal ging het om de clubkampioenschappen PingPOng, die eerder dit jaar door middel van een partitie aangevraagd is.

De eer ging naar Kevin, die hiermee zijn tweede Clubkampioentitel naar zich toe trekt: GEFELICITEERD!

Rectificatie Uitslagen Dubbel - 03 Jun 2009

Gepost door Jolanda

Helaas bleek er een fout in de uitslagen van de clubkampioenschappen dubbel geslopen te zijn. Paul en Martijn zijn namelijk in tegenstelling tot het voorgaande bericht op dezelfde plaats geeindigd. Hierbij de juiste ranking:
1. Bart
2. Richard
3. Kevin
4. Henk
5. Martijn
Paul
7. Dion
8. Stefan
9. Steven
10. Mark
11. Riepko
12. Dhirendra
13. Laura

Onze excuses voor het ongemak.

PS: De eerste foto's van Unicum voetbaltoernooi staan online. Er volgen er nog meer....

Nieuw Bestuur - 03 Jun 2009

Gepost door Jolanda

Gisteravond tijdens de ALV is het bestuur van TAVERES gewisseld. Het nieuwe bestuur bestaat uit:

Martijn de Clerck (voorzitter)
Guus Bollen (secretaris)
Kevin Paarhuis (penningmeester)

De functie wedstrijdcommissaris zal buiten het bestuur om ingevuld worden door Jeroen Cottaar (NTTB) en Bart Mangnus (TLE).

Veel succes en plezier met jullie functies!!

Bart is nieuwe clubkampioen Dubbel! - 29 May 2009

Gepost door Jolanda

Maandagavond is er weer fanatiek gestreden om de titel Clubkampioen Dubbel. Na veel bloed, zweet en tranen mocht Bart dit keer de titel in ontvangst nemen. De resultaten waren als volgt:
1. Bart
2. Richard
3. Kevin
4. Henk
5. Martijn
6. Paul
7. Dion
8. Stefan
9. Steven
10. Mark
11. Riepko
12. Dhirendra
13. Laura
Later in juni kan er nog geschreden worden om de titel Clubkampioen Pingpong. Meer informatie hierover volgt nog.

Kevin is nieuwe Clubkampioen Single! - 19 May 2009

Gepost door Jolanda

Gisteravond is er weer fanatiek gestreden om de titel Clubkampioen Single. Na veel bloed, zweet en tranen mocht Kevin de titel in ontvangst nemen. De resultaten waren als volgt:
1. Kevin
2. Bart
3. Ben
4. Richard
5. Henk
6. Martijn
7. Jeroen
8. Dion
9. Paul
10. Lenneke
11. Mark
12. Stefan
13. Steven
14. Hai
15. Guus
16. Sunny
17. Terence
Volgende week kan er weer gestreden worden om een titel: Clubkampioen Team!

Crisis Bestuurs Bijeenkomst: KOMT ALLEN! - 13 May 2009

Gepost door Jolanda

Het bestuursjaar van de huidige bestuursleden zit er alweer op en dus wordt er gezocht naar vers bloed om het over te nemen. Tot op heden heeft het bestuur geen reacties van geïnteresseerden mogen ontvangen. Daarom staat op woensdag 13 mei om 19.00 uur een vergadering gepland om met alle leden te brainstormen over een passende oplossing. Dit zal plaats vinden in de personeelskantine van het SSC.

Het is belangrijk dat iedereen op deze vergadering aanwezig is om na te denken over de toekomst van TAVERES. Hopelijk zullen er ook mensen op staan die het stokje over willen nemen.

Mocht iemand zich voor deze tijd nog bedenken en toch in het bestuur van komend jaar plaats willen nemen dan horen wij dat graag. Voor een aantal functies wordt een bestuursbeurs uitgereikt door de TU.

ITT 2009 ten einde! - 11 May 2009

Gepost door Maarten

Wederom was het jaarlijkse Internationaal Tafeltennis Toernooi georganiseerd door TAVERES een ongekend succes. Meer dan 300 studenten uit verschillende Europese landen bezochten Eindhoven voor het grootste spektakel. Naast twee dagen toernooi op 76 tafels in het studentensportcentrum was er een gezellige camping en een spetterend feest in de bunker. Voor nu hebben we de winnaars op de ITT site gezet, maar er volgt nog veel meer. Klik op de link hieronder om de ITT site te bezoeken:

http://itt.taveres.nl

Alle competitie-uitslagen - 28 Apr 2009

Gepost door Jolanda

Vorige week heeft de laatste speelronde in zowel de TLE als de NTTB plaatsgevonden.

TLE:
TAVERES 1 won met 8-2, waardoor ze na een enorme inhaalrace uiteindelijk op de 3de plek zijn geëindigd.
TAVERES 2 won nipt met 6-4, waardoor degradatie op de valreep werd voorkomen.

NTTB:
TAVERES 1 won met 6-4 waarmee ze het kampioenschap binnen hebben gehaald!
TAVERES 2 verloor met 3-7, waarmee de promotie/degradatiewedstrijd nu echt een feit is geworden.
TAVERES 3 verloor met 3-7. Helaas betekent dit een 6de plaats en degradatie voor dit team.
TAVERES 4 verloor met 2-8, waardoor ze op een 5de plek geëindigd zijn.

Wordt ITT-vrijwilliger! - 26 Apr 2009

Gepost door Jolanda

Het ITT komt steeds dichterbij, want het is inmiddels minder dan 2 weken voordat het ITT zal plaatsvinden en de voorbereidingen zijn dan ook al in volle gang. Bij de mannen heeft het aantal inschrijvingen het maximum al bereikt en ook het aantal vrouwen valt niet tegen. Het beloofd dus wederom een onvergetelijke ervaring te worden, maar dat zal niet lukken zonder jou hulp!

We zijn druk op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met de organisatie van het ITT. Het gaat hier onder andere om het altijd geliefde broodjes smeren en het verkopen van de muntjes tijdens het feest, maar we hebben ook nog baancommissarissen nodig en nog veel meer! Iedere hulp is welkom, ook al is het maar voor een dag of zelfs maar een deel daarvan! Je kunt je opgeven door te mailen naar ac@taveres.nl en vergeet niet aan te geven wanneer je beschikbaar bent. We hebben je nodig op vrijdag (8 mei), zaterdag (9 mei) en zondag (10 mei) of delen daarvan.

Alvast bedankt!!

Uitslag Batavierenrace - 26 Apr 2009

Gepost door Jolanda

Naast het kampioenschap van team 1, stond dit weekend ook in het teken van de Batavierenrace. Samen met fanatieke lopers van badmintonvereniging Panache werd er weer voor een goede eindtijd gezorgd. Met een uiteindelijk looptijd van 14 uur, 56 minuten en 10 seconden is TAVache 103e geworden! Lopers, gefeliciteerd met de goede prestaties!!

Foto's vanuit de bata-organisatie zijn te bewonderen op www.batavierenrace.nl. Hopelijk zijn er door deelnemers ook nog foto's gemaakt en kan ik deze binnen zeer korte tijd ontvangen en tevens op deze site plaatsen.

Team 1 = Kampioen!!! - 26 Apr 2009

Gepost door Jolanda

Vrijdagavond 24 april om 19.30 startte een megaspannende wedstrijd voor het eerste NTTB team van TAVERES. Ze hadden 7 punten nodig om het kampioenschap in eigen hadden te hebben. Met de opkomst van maar 2 tegenstanders en een vorige uitslag van 9-1 winst, leek het kampioenschap ook erg dichtbij. Maar helaas....de spanning was te hoog, de droom overheerste de concentratie en met een overwinning van 6-4 waren ze overgeleverd aan de prestaties van de concurrent.
Aan mij de eer om de concurrenten te bellen, welke met 1 verloren wedstrijd ons al zekerheid van het kampioenschap gaven. Gelukkig hadden ze al drie wedstrijden verloren en hoefde team 1 niet langer in spanning te blijven:

TEAM 1 = KAMPIOEN!!!!! Gefeliciteerd!


Check voor foto's het fotoalbum!!

Team 1 Kampioen?? - 19 Apr 2009

Gepost door Jolanda

Door een 9-1 overwinning tijdens de één na laatste competitiewedstrijd, komt team 1 steeds dichterbij het kampioenschap. Ze hebben bij de laatste wedstrijd minimaal een overwinning van 7-3 nodig om zeker te zijn van de titel. Dus komt allen vrijdag 24 april om 19.30 naar de wedstrijd om team 1 aan te moedigen!!

Nieuwe foto's online! - 13 Apr 2009

Gepost door Jolanda

Inmiddels staan alle ingescande foto's online. Dit varieert van zwart-wit foto's van het ITT tot aan de laatste gedrukte foto's uit 2003.

Ook zijn er foto's toegevoegd van een competitie-avond van dit seizoen en natuurlijk ook van de beroemde Teamquiz!!

Veel kijk en lach plezier gewenst!

Uitslag Teamquiz - 02 Apr 2009

Gepost door Jolanda

Op donderdag 26 maart heeft de jaarlijkse TAVERES Team Quiz weer plaatsgevonden. Ditmaal bij de Trafalgar Pub aan de Dommelstraat. Met 4 teams en 2 quizmasters is er gestreden om de welbegeerde wisselbeker die in het bezit van Paul was. Helaas voor Paul werd vrij snel duidelijk dat hij hem dit jaar af moest staan.

De uitslag:
1e plaats: Team 2 (Florian, Lenneke, Richard en Mark)
2e plaats: Team 3 (Kevin, Selma, Mirjam en Jolanda)
3e plaats: Team 4 (Ben, Sunny, Guus en Dion)
4e plaats: Team 1 (Maarten, Paul en René)

Foto's volgen later deze week.

Uitslagen Racketlon - 23 Feb 2009

Gepost door Jolanda

Maandagavond 16 februari heeft het Racketlon plaatsgevonden. Dit was een zeer geslaagde combinatie van Badminton, Squash en Tafeltennis met in totaal 36 deelnemers. De uitslagen zijn als volgt:

Winnende team: Elise(SQ), Maarten(BM) en Mark(TT)
Winnaar individueel: Boudewijn (SQ)
Poedelprijs team: Maarit(BM), Joost(SQ) en Sunny(TT)
Poedelprijs individueel: Sunny (TT)

Helaas zijn er naar wat bekend is geen foto's gemaakt. Mocht je wel foto's hebben dan hoor ik dat graag zodat we die ook op de site kunnen plaatsen.

Foto's en nieuw bestuur - 22 Feb 2009

Gepost door Jolanda

Beter laat dan nooit, maar er zijn nog twee dingen die toch nog even gemeld moeten worden.

Ten eerste zijn de foto's van het jaar 2005, met dank aan Paul, als het goed is weer volledig te bezichtigen op de fotopagina. Deze waren door een overzetting van het fotoprogramma verloren gegaan, maar is dit is dus hersteld. Voor een volledig blik naar de fantastische historie van TAVERES, ga naar de fotopagina!

Ten tweede is tijdens de ALV eind januari een deel van het bestuur gewisseld. Dat betekent dat de nieuwe bestuurssamenstelling als volgt is:
Florian Roumen - Voorzitter
Lenneke van der Zanden - Secretaris
Jolanda van Eijden - Penningmeester
Riepko de Vries - Wedstrijdsecretaris
Voor vragen, opmerkingen, suggesties of wat dan ook kun je dus bij deze mensen terecht!

Open Eindhovense teamtoernooi – 08 Feb 2009 - 15 Feb 2009

Gepost door Riepko

De uitslagen van het teamtoernooi van de Open Eindhovense, dat op 8 februari werd gehouden, zijn te bewonderen op deze website. TAVERES was zeer goed vertegenwoordigd tijdens dit toernooi met maarliefst 9 Taverianen en behaalde ook goede resultaten zoals op de website is te zien. Mede dankzij de grote vertegenwoordiging was dit een geslaagd toernooi te noemen.

Riepko

Doe mee met het ITT! - 10 Feb 2009

Gepost door Maarten

Ook dit jaar organiseert TAVERES het toernooi der toernooien, het weekend der weekenden en het evenement der evenementen. Natuurlijk praten we over het ITT (Internationaal Talfeltennis Toernooi), het allergrootste studenten tafeltennis evenement in Europa. De uitnodigingen hebben ondertussen de website gehaald dus klik hier!

Bovendien is deelname een mooie manier om moederdag te ontlopen.

-Maarten

SKN Borrel - 04 Feb 2009

Gepost door Jolanda

Gisteravond heeft er weer een editie van de SKN Borrel plaatsgevonden. Deze borrel was met een opkomst van 15 a 20 mensen zeer succesvol. Ook de foto's, die al online staan, spreken voor zich!
Met dank aan de goede service vanuit Huize Van Bommel!

Foto's Van Lint - 18 Jan 2009

Gepost door Jolanda

De foto's van de Van Lint staan inmiddels ook online. Helaas niet heel veel, maar de fotograaf had moeite met het scherpstellen. Waar dat aan lag, is nog onbekend. Nader onderzoek zal uitkomst moeten geven.

TAVERES betaalt uit! - 13 Jan 2009

Gepost door Maarten

Ben je lid van TAVERES dan heb je het recht om een deel van het inschrijfgeld voor toernooien terug te krijgen. Beter zelfs, je betaalt gewoon de helft. Er is nu een lijst vastgesteld van toernooien waarop deze regeling van toepassing is. Klik in het menu op "Tafeltennis" voor meer...

Cavia's nieuwe donateurs - 13 Jan 2009

Gepost door Maarten

Ook het dierenrijk wenst ons een warm hart toe. Onze nieuwste donateurs staan hieronder afgebeeld terwijl zij druk de WVTTK lezen. Van de eigenaar: "Snowy en Davin zijn erg blij met hun donateursschap. Vooral het feit dat ze de wvttk niet meer met mij hoeven te delen."

Wilt u ook donateur worden (dier of niet), neem contact op met het bestuur.

ITT 2009 - 10 Dec 2008

Gepost door Maarten

Nog een maand of 5 en het ITT 2009 startschot zal klinken. Hoog tijd om de site eens bij te werken en dat is gebeurd. Ga eens kijken op itt.taveres.nl!

Zoals te zien is klust Mark nog altijd hard aan het logo :p.

Er is weer 1... - 08 Dec 2008

Gepost door Maarten

... en dan bedoel ik natuurlijk een WVTTK. Jaargang 31 intro-editie en hulde aan de WVTTK-commissie.

-Maarten

Foto's online! - 28 Nov 2008

Gepost door Jolanda

De foto's van de Hyperion Open en het schaatsen staan inmiddels in het fotoalbum.

ITT film op groot scherm! - 25 Nov 2008

Gepost door Maarten

Nadat de ITT 2008 film voor het eerst op de ITT site werd geproduceerd was hij al een ongekend succes. Grotere voorstellingen konden niet uitblijven en is de stap naar het grote scherm gemaakt. En dan hebben we het natuurlijk over het grote LCD-scherm in de eervolle prijzenkast van het sportcentrum (waar trouwens ook een TAVERES-prijs instaat. Hieronder het bewijs!

Nieuwe WVTTK-editie op onze site - 30 Oct 2008

Gepost door Maarten

Lui, geen sportkaart of een huismus? Vindt de WVTTK in je brievenbus! En als je daar ook geen zin in heb. Lees hem dan gewoon hier, op het web!

Mis geen enkele TAVERES-wedstrijd meer! - 23 Oct 2008

Gepost door Maarten

Na enkele klachten van de supportersvereniging bleek dat de competitie-wedstrijden van TAVERES moeilijk terug te vinden waren. Fans moesten zoeken op sites van de NTTB en TLE. Daarom, voor alle fans, zie de speeltijden van de eerstkomende wedstrijden hierboven op de voorpagina en een volledig overzicht op de competitie-pagina!

Wissel ALV - 23 Oct 2008

Gepost door Jolanda

Dinsdag 21 oktober heeft de Wissel ALV plaats gevonden. Deze ALV was extra ingelast vanwege het vroegtijdig uit het bestuur treden van Henk Mangnus. Het nieuwe bestuur bestaat nu uit :
Florian Roumen - Voorzitter
Riepko de Vries - Secretaris
Jolanda van Eijden - Penningmeester
Richard van Bommel - Wedstrijdsecretaris

Ons motto blijft hetzelfde: "Onder druk wordt alles vloeibaar".

Tijdens deze ALV is niet alleen een deel van het bestuur gewisseld, maar zijn ook financiele stukken behandeld. Zo is de afrekening van het boekjaar 2007-2008 van Martijn goedgekeurd en is de begroting voor ITT 2009 ook besproken en goedgekeurd.

Mangnussen werken zich in het zweet! - 17 Oct 2008

Gepost door Maarten

Een Mangnus is een bijzonder persoon van oorsprong afkomstig uit Zeeland. En wij hebben er zelfs 2 in de vereniging. Helaas wordt er nog al eens commentaar geleverd over het feit dat de Mangnussen geen tafels opruimen na de training. Een Mangnus dult geen negatief commentaar en daarom onderstaande foto, waarin zij zwetend de laatste hekjes uit de zaal slepen na ongeveer 20 tafels, 20 netjes, 100 balletjes en 1 robot te hebben opgeruimd. Met een Mangnus valt niet te sollen.

Goed nieuws op NU.nl - 19 Aug 2008

Gepost door Maarten

PEKING - Rokjes en shirts waarin de vrouwelijke vormen meer zichtbaar worden, moeten het tafeltennis van zijn volgens sommigen duffe imago afhelpen. De halflege tribunes bij het olympische toernooi bewijzen volgens de internationale tafeltennisfederatie ITTF opnieuw dat de sport nodig met zijn tijd mee moet.

Tafeltennissters dragen nu meestal korte broeken en shirts die ruim vallen. "We proberen de speelsters te bewegen rokjes en mooiere shirts te dragen. Geen shirts die gemaakt zijn voor mannen maar juist die met meer vormen weergeven", aldus ITTF-vicepresident Claude Bergeret.

Bron:www.nu.nl

TAVERES haalt grote naam naar intro-sportmarkt - 12 Aug 2008

Gepost door Maarten

Om dit jaar de aandacht van de eerstejaars te trekken pakte TAVERES flinkt uit. Niemand minder dan Winnie-The-Pooh werd naar Eindhoven gehaald om zijn tafeltenniskwaliteiten te testen tegen die van de nieuwe studenten. Uiteraard wilde iedereen wel een potje tegen The Pooh, maar wegens beperkte tijd kwam niet iedereen aan de beurt.

Wel hebben we foto's. Natuurlijk in het foto-album. Kijik onder 2008-2009.

-Maarten

Over onze nieuwe trend - 31 Jul 2008

Gepost door Maarten

De laatste tijd doen de chinezen binnen onze vereniging meer dan tafeltennissen en worden ze regelmatig gespot op activiteiten. Foto's van onze buitenlandse vrienden konden dan ook niet uitblijven en bij deze kan ik melden dat Harrison zijn foto's van de Tilburgse kermis heeft opgestuurd. Ze zijn ook te bewonderen op het foto-album

Nog iets kleins: het nieuwe bestuur Roumen is al een tijdje aangesteld, maar dit weet nu ook de buitenwereld. Kijk maar eens op de bestuurs-pagina.

-Maarten

Er was eens een kermis in Tilburg - 30 Jul 2008

Gepost door Maarten

En daar waren wij natuurlijk bij. Samen met een aantal mensen van Hyperion gingen we eerst uit eten om vervolgens de kermis te bezoeken. Hoogtepunt was natuurlijk de kartbaan. Het blijft lastig foto's maken van de snelle karts. Gelukkig ging Mark een stuk minder snel en daarom is zijn foto een stuk beter gelukt.

Voor deze en alle andere foto's kijk in het foto-album waar de kermisfoto's te vinden zijn.

-Maarten

[Persbericht] WVTTK-redactie overvallen - 02 Jul 2008

Gepost door Mark

EINDHOVEN – Vanmiddag rond 2 uur ´s middags heeft er zich rond het Hoofdgebouw van de TU/e een tragedie afgespeeld. De dag voor de officiële lancering van alweer de laatste editie van jaargang 30 van de WVTTK heeft er een gewelddadige overval plaatsgevonden met veel geweld.

Een lid van de WVTTK-commissie ging het waardige clubblad ophalen en verliet vol trots met een doos vol WVTTK´s het pand. Echter werd dit lid overvallen door twee geslipperde personen, te weten Maarten L. en Jolanda v E. Beiden deinsden er niet voor terug fysiek geweld te gebruiken. Nadat Maarten L. twee edities had bemachtigd werd de aanval ingezet en met een tactische manoeuvre werd de bevreemding van deze exemplaren teniet gedaan. Zijn genopperde slippers boden weinig weerstand.

Echter, beiden Taverianen vertoonden onwaardig gedrag en de bedreigingen waren niet te min. Er werd gedreigd met zaken die het daglicht niet verdragen. Zo meldde zelfs bestuurder Jolanda v. E. dat toekomstig nageslacht onmogelijk gemaakt zou worden. Nu is deze grove bedreiging een enorme actie in strijd met het Verdrag van Clubbladen. Immers, een clubblad dient pas te worden vrijgegeven op het moment van een officiële release en dient toekomstig nageslacht niet in gevaar te worden gebracht.

Hier bleef het echter niet bij en een ware worsteling vond plaats, waarbij het lid van de WVTTK-commissie fysieke schade werd toegebracht. Gelukkig voor hem blesseerde hij niet zijn duim, want dan is algemeen bekend wat de gevolgen zijn. Uiteindelijk konden de twee schurken zich uit de voeten maken alvorens de beveiliging op plaats delict kon arriveren.

Naar aanleiding van dit voorval is besloten om voortijdige publicaties gerechtelijk te vervolgen in een juridisch proces. Deze personen verschijnen dan ook op de zwarte lijst der WVTTK en kunnen een speciale behandeling in editie 31-1 verwachten. De rijksrecherche heeft de zaak momenteel in onderzoek. Het bestuur heeft bij monde van de bestuursvoorlichter laten weten deze zaak serieus te nemen en tot de bodem toe uit te zoeken. Morgen zal een spoedvergadering plaatsvinden en zal de woordvoerder op de officiële release uitspraak doen van deze spoedvergadering.

Algemene Ledenvergadering - 04 Jun 2008

Gepost door Mark

Gisteren vond de Algemene Ledenvergadering plaats in het sportcentrum. Naast de gebruikelijke onderwerpen was het een groot feest met het uitreiken van allerlei prijzen. Sommige werden wat meer gewaardeerd dan anderen, maar ze zullen allen met waardigheid worden gedragen.

Verder vond er een bestuurswissel plaats, zoals ieder jaar. Het nieuwe bestuur ziet er dan ook als volgt uit:

Florian Roumen (vz)
Henk Mangnus (se)
Jolanda van Eijden (pm)
Riepko de Vries (ws)

Natuurlijk wensen wij dit bestuur veel succes met het komende bestuursjaar!

Eindhoven herovert na 2004 de GNSK titel weer !! - 03 Jun 2008

Gepost door Maarten

Eindhoven mag zich een jaar lang de officiele beste studentensportstad van Nederland noemen. Maar liefst 180 Eindhovense sporters reisden af naar Delft om de titel in een algemeen klassement van 15 takken van sport binnen te halen.

Tussen hen bevonden zich de toppers Bart (kopman), Maarten (speler, teamcaptain), Henk (speler) onder begeleiding van Jolanda (chauffeur, coaching, massages) en Richard (chauffeur, coaching). De tafeltennisselectie wist met ontzettende spannende wedstrijden de zilveren medaille op deze disipline te veroveren.

Foto's van zowel de wedstrijden als het feest staan on-line. Een uitgebreid verslag lees je in de volgende WVTTK!

Nog een WVTTK on-line - 03 Jun 2008

Gepost door Maarten

De internetcommissie zit in ieder geval niet stil, want er is alweer een wvttk beschikbaar. Dat betekent dat we helemaal bijlopen nu en alle wvttk's die al zijn uitgekomen, staan ook op onze website! Veel leesplezier!

1e prijs Voetbaltoernooi - 01 Jun 2008

Gepost door Mark

Het jaarlijkse Voetbaltoernooi bij TTV Unicum zorgde ervoor dat een magere, maar voldoende sterke, selectie meedeed in het team EFC Niet Alleen Leuk Op De Camping. Zoals altijd ging het vooral om de gezelligheid, maar natuurlijk moest er ook af en toe gewonnen worden. Dit deden we dan ook af en toe en uiteindelijk leidde dat tot een verdienstelijke 21e plaats. Alleen, zoals iedereen weet, gaat het niet om winnen of verliezen, maar om gezelligheid. Dat in zowel zonnige als in regenachtige tijden en laat dat nu zijn waar we ijzersterk in waren. Niet voor niets gingen we er zodoende vandoor met de felbegeerde Sportiviteitsprijs, klasse! De foto's staan natuurlijk ook weer in het album.

Nog meer literatuur hier aanwezig... - 29 May 2008

Gepost door Maarten

Nu ook de laatste jaargang en de eerste editie van deze jaarging op deze site is te bewonderen, kun je de pauze tijdens het studeren mooi benutten door het opsnuiven van cultuur.

Lees de WVTTK online! Klik in het menu op "WVTTK"!

Stedentrip & Clubkampioenschappen - 29 May 2008

Gepost door Mark

Afgelopen weken stonden bol van de verschillende activiteiten. Zo staat het einde van het jaar traditioneel in het teken van de Dubbelclub- & de Clubkampioenschappen. Erwin heeft beslag gelegd op de Dubbelclubkampioenschappen terwijl Bart gefeliciteerd mag worden als Clubkampioen van TAVERES.

Daarnast vond afgelopen weekend de Stedentrip naar Dortmund plaats. Het was een erg gezellig weeken en de verhalen zullen binnenkort allemaal in de komende WVTTK te lezen zijn.

O ja, alle foto's staan natuurlijk weer on-line en binnenkort komen er ook weer een heleboel WVTTK's on-line.

Dubbelclubkampioenschappen - 20 May 2008

Gepost door Mark

Gisteren vond de Dubbelclubkampioenschappen 2008 plaats en maar liefst 16 spelers gingen de uitdaging aan om deze prestigieuze titel binnen te slepen. Uiteindelijk bleek de ervaring de doorslaggevende factor en bleef het jeugdig talent met lege handen achter. Erwin, gefeliciteerd als Dubbelclubkampioen van 2008. De foto's staan alweer on-line.

NK Tafeltennis - 18 May 2008

Gepost door Mark

Dit weekend vindt het NK Tafeltennis bij en wij waren er gisteren bij. Natuurlijk om Sandra te supporteren en de speelhal stond perplex van ons enthousiasme. Geklap, geschreeuw en zelfs de wave ging een enkele keer rond. Een scheidsrechter kon ons niet temmen en Yana Timina kon ons ondanks verwoedde pogingen niet omkopen om voor haar te supporteren. Immers, we zijn een trouwe aanhang en tegenstander Britt had het er dan ook maar moeilijk mee en stond de gehel tijd onder zware druk door ons. Helaas kregen wij geen kans om Sandra nog verder in het toernooi te supporteren, maar leuk was het wel.

En natuurlijk staan de foto's alweer on-line.

ITT 2008 - 14 May 2008

Gepost door Mark

Afgelopen weekend stond weer traditioneel in het teken van het ITT, ons eigen Internationaal Tafeltennis Toernooi. Het weer was perfect, de tafels stonden klaar en bijna 300 deelnemers uit Europa stonden fanatiek te spelen. Het was een schitterend weekend en inmiddels staan de foto's ook on-line. Houdt http://itt.taveres.nl in de gaten, want komende tijd komt er nog veel meer bij over het ITT 2008.

PS: Ook de foto's van de Batavierenrace 2008 staan inmiddels on-line

Bestuur gezocht - 30 Apr 2008

Gepost door Mark

Nog een klein maandje en dan is het einde van dit bestuursjaar weer inzicht. Voor het komende jaar 2008/2009 zijn we daarom ook op zoek naar enkele Taverianen met hart voor de vereniging.

Je zal zorgdragen voor het leiden van de vereniging en de leden voorzien van de nodige activiteiten en toernooien. Wil jij daarnaastook een succesvol ITT organiseren? Geef dit dan aan bij één van de bestuursleden.

Het bestuur ken drie kernfuncties: voorzitter, penningmeester en secretaris. Als voorzitter zul je zorg dragen voor het reilen en zeilen van de vereniging en overzocht houden op de gehele gang van zaken. De penningmeester zal de financiële controle over de vereniging houden en samen met de voorzitter eindverantwoordelijke voor het toernooi zijn. Als secretaris zul je de administratieve taken op je nemen en de leden voorzien van de nodige informatie.

Het besturen van een vereniging staat natuurlijk altijd leuk op je CV. Je leert er enorm veel mee en daarnaast is het ook gewoon keileuk. Naast de basistaken heb je veel vrijheid om het zo leuk te maken als je wilt. In het begin zijn er de nodige borrels om te werken aan teambuilding en ook het bezoeken van de diverse activiteiten en (studenten)toernooien is een feest op zich. En wie wil er nou niet verantwoordleijk zijn voor een super verlopen ITT?

Zonder bestuur immers geen vereniging. Reageer dus als je interesse hebt in een jaartje bestuur van E.S.T.T.V. TAVERES.

Batavierenrace - 28 Apr 2008

Gepost door Mark

Dit jaar hebben we samen met de badmintonners van Panache meegedaan als team TAVache met een mooie voorlopige 106e plaats. Het was weer een mooi spektakel en gelukkig was de rolstoellift in het busje voor geen van de lopers nodig. Iedereen kon gewoon het feest halen en velen bleven dan ook tot in de late uurtjes doorfeesten op deze mooi verdiende plek. Hopelijk weer volgend jaar van de partij, houdt het weekend van 25 april alvast maar vrij!

Activiteit: Filmavond - 02 Apr 2008

Gepost door Mark

Gisteren vond dan eindelijk de activiteit van februari plaats, een ware filmavond met alleen maar tafeltennisfilms (niet al te strikt genomen natuurlijk). Na een heerlijke maaltijd van kok Riepko kwamen "Balls of Fury", "Knocked Up" en "Beerfest" voorbij. Ondanks dat velen wegbleven vanwege 1 april was het weer erg gezellig.

Laserquest - 22 Feb 2008

Gepost door Mark

Gisteren vond de activiteit van februari plaats en dat was deze keer Laserquest. Paul was te druk bezig met andere onzinnige zaken, dus de aanval was bij voorbaat al geopend om AC-punten te scoren. Uiteindelijk heeft Martijn het spervuur het beste ontweken met een uitstekende score als resultaat. De rest heeft zich voornamelijk gerevancheerd op Stratumseind tot in de vroege uurtjes.

Taverianen helpen ESSF naar halve finale - 03 Feb 2008

Gepost door Mark

Afgelopen donderdagnacht vond traditioneel weer D-Night plaats, het nachtelijke zaalvoetbaltoernooi in carnavaleske sferen. Door de ESSF werd onze hulp ingeroepen en Florian en Mark werden afgevaardigd met de ondersteuning van hooligan Maarten met zijn stadiontoeter. Uiteindelijk werd er tot in de vroege uurtjes doorgevoetbald en gedronken. Na een enigszins teleurstellende 4e plaats in de poulerondes werd er vanaf de 1/8 finales goed gevoetbald met een verdiende 3e plaats als gevolg door het behalen van de halve finales. Hopelijk kan er volgend jaar een volwaardig team Taverianen meedoen.

Foto's SKN-Borrel on-line - 30 Jan 2008

Gepost door Mark

Er werd lang gewacht voor de foto's van de Team Quiz, maar des te sneller zijn de foto's van de Sinterkerstnieuwjaarsborrel al on-line te vinden. De volgende dag staan ze er al op. Het was weer een erg mooi feestje om al die feestdagen weer eens te vieren. Zoals op de foto's is te zien vond er ook een ware camera-battle plaats. Het wachten is nog op de foto's van de overige deelnemers.

Meer informatie beginnerscursus - 22 Jan 2008

Gepost door Maarten

Vanaf heden staat er meer informatie over de beginnerscursus op de website die dit semester van start zal gaan. Deze cursus is met name bedoeld voor studenten die graag kennismaken met het tafeltennis en binnen geringe tijd een basisniveau willen ontwikkelen. En al dat moois is nog gratis ook! Belangrijk: je hoeft GEEN lid te zijn van TAVERES of lid te worden als je de cursus volgt.

Klik dus links in het menu op "beginnerscursus" voor alle info!

Foto's on-line - 16 Jan 2008

Gepost door Mark

Er zijn weer een heleboel foto's on-line gezet van o.a. de Van Lint, ALV, Dinner & Bowling en nu ook van de Team Quiz. Kijk snel!

Diverse mededelingen - 12 Dec 2007

Gepost door Mark

Gisteren heeft er op de ALV een functiewisseling in het bestuur plaatsgevonden. Maarten was genoodzaakt zijn voorzittersfunctie neer te leggen. Vanaf nu zal Mark dan ook deze functie innemen.

Wij willen Maarten hartelijk bedanken voor zijn enthousiasme, tijd, gedrevenheid en passie die hij in het bestuurswerk heeft gestoken de afgelopen 2,5 jaar. Waarvan hij 1,5 jaar als voorzitter het bestuur op sleeptouw heeft genomen.

Verder zijn er wegens de Van Lint en Kerst geen trainingen op: 17, 19, 24 & 26 december

Gastenboek weer operationeel! - 26 Nov 2007

Gepost door Maarten

Het gastenboek deed het niet echt meer sinds de Engelse versie van de website on-line kwam. Het was nog wel mogelijk berichten te lezen, maar niet meer te posten. Het probleem is ondertussen verholpen.

Kan de WVTTK-cie ook zijn gedachten weer kwijt ZONDER de voorpagina van de website te gebruiken :p.

-Maarten

WVTTK - 23 Nov 2007

Gepost door Mark

De WVTTK-commissie is weer hard wite-wijn-drinkend bezig met de volgende editie van dit fantastische clubblad. Het belooft weer een fantastische editie te worden en dan zijn we nog bescheiden ook.

Hoe moeilijk dit ook is, we hebben weer vele artikelen mogen ontvangen en voorzien van de nodige rake opmerkingen. Dit alles onder invloed leidt tot de nodige hilariteit onder de commissieleden. Kortom, de perfecte ingrediënten om tot een fantastisch boekwerk te komen van een pagina of 40.

In deze editie zal Lenneke haar visie over het competitiespelen bij TAVERES toelichten, terwijl Riepko uit de doeken doet wat de diverse teams momenteel presteren.

Daarnaast natuurlijk ook de nodige verslagen van activiteiten die de afgelopen maanden weer passeerden. Hoogtepunt is een mini-boekwerk van praktiserend theoreticus Dragstra betreffende de enige echte quiz die er landelijk, of beter gezegd, mondiaal, toe doet.

Zoals eerder vermeld is de druif het centrale woord binnen de WVTTK-gemeenschap. De druif is in natuurlijke context niet interessant genoeg voor deze hoogwaardige commissie. Echter, gebottled met een jaartal erop wordt dit eenvoudige vruchtje een hoogwaardig natuurproduct dat het nuttigen waard is.

Om jullie nieuwsgierigheid te tarten zal deze kwalitatief hoogwaardige gastenboekposting niet in de WVTTK. Het is natuurlijk hééééééél erg gezellig. Of was door deze commissie al vermeld dat het héééél gezellig was? Supergezellig ook al niet? Toch wel? Nee?

Nou, het is in ieder geval heel erg gezellig. Uiteindelijk is dit de enige commissie der TAVERES die het langer uithoudt dan de dag toelaat, dus we gaan langer door dan dat de klok tot 24 uur telt. En nog langer daarna was het inmiddels zover dat de klok verder dan 3600 seconden bezig was aan de nieuwe dag. Wat zegt de WVTTK-commissie? Bijna 5400 seconden al op deze vrijdagochtend, and still counting. Een die-hard commissie die het einde van de dag niet als deadline ziet, maar slechts als tijdstip dat aangeeft dat over 8 uur en drie kwartier en geen seconde het eerste uur college plaatsvindt.

Helaas roept de roeping nu, want de fles wijn roept om geleegd te worden, te weten wite wijn. Deze fles, met gebottlede druiven, zal leeg verlaten worden.

Op dit moment krijgen wij in ons oortje dat het kerstjurkje op adres de Maat in goede aarde is gevallen. Zonder kerstmutje is dit kledingstukje getest op slaapvatbaarheid en uiteindelijk goedgekeurd, en dat wel zonder wite wijn.

Nu is het moment gekomen om de afscheid te nemen van de wite wijn en dit kleurrijke paars met paarse gastenboek. De WVTTK is inmiddels in een vergevorderd stadium.

Adios,

WVTTK-cie

Moekotte - 19 Nov 2007

Gepost door Maarten

Afgelopen weekend was het jaarlijkse Moekotte Meerkampen georganiseerd door studenten tafeltennisvereniging Thibats in Enschede. 6 Taverianen wisten zich in te schrijven voor dit toernooi en na een zware treintocht die gelukkig werd verlicht door bier en een stok kaarten was er nog een klein feestje op zaterdagavond. Zondag was dan het toernooi zelf en helaas hebben we geen noemenswaardige prestaties gehaald. Dit kwam echter door de aanwezige duitsers die bijna in elke klasse met de prijzen vandoor gingen.

De foto's komen in het foto-archief. Voor de fans van de team-quiz is het nog even wachten, want wegens een technische storing kunnen deze nog niet online gezet worden. Ik gebruik hier "technische storing" in een erg brede context :p. Maar het komt eraan!

-Maarten

TAVERES Team Quiz - 07 Nov 2007

Gepost door Mark

Gisteravond is er weer gestreden om winst in de tweede editie van de enige echte TAVERES Team Quiz. In 7 rondes streden 15 Taverianen in vier teams om een fles paarse likeur en de sinds dit jaar aanwezige wisselbeker. Paul heeft met succes zijn titel verdedigd, hoewel in een andere samenstelling dan voorgaand jaar. Jeroen, die vorig jaar nog in Paul's team zat, kon helaas dit jaar Paul niet van de troon stoten. De foto's verschijnen binnenkort op de website.

Hyperion Open - 22 Oct 2007

Gepost door (niet opgeslagen)

Afgelopen weekend vond de tweede editie van het Hyperion Open plaats. Naast de reguliere prijzenregen voor TAVERES (zoals Gilbert en Erwin voor beste outfit :p) zijn er ook nog wat foto's gemaakt door mijzelf en door Tommy. Ze staan inmiddels allemaal op de fotopagina.

-Maarten

Winst bierestafette & Originaliteitsprijs - 22 Oct 2007

Gepost door (niet opgeslagen)

Zondag 21 oktober vond de 2e editie van het Hyperion Open plaats, het jaarlijkse studenten team toernooi. Met een afvaardiging van maar liefst elf Taverianen was TAVERES ruim vertegenwoordigd met een deelnemersaantal van tegen de 40. Als gezelligste studenten tafeltennisvereniging hebben we natuurlijk weer de belangrijkste prijzen in de wacht weten te slepen. Lenneke, Mark en twee andere deelnemers hebben namens TAVERES de bierestafette gewonnen in een zinderende finale tegen het team van Norbert. Daarnaast hebben Erwin en Gilbert ervoor gezorgt dat we ook de originaliteitsprijs kregen, klasse!

Twee kratten bier - 25 Sep 2007

Gepost door (niet opgeslagen)

Gisteren na afloop van de training, tijdens de nodige drankjes in de kantine, heeft er zich een heuglijk moment voorgedaan. Twee leden van het bestuur zijn namelijk een ware weddenschap aangegaan, te weten Maarten L en Martijn de C. Martijn denkt namelijk dat het dit jaar mogelijk is, tot het Akris toernooi, om een keertje een tafeltennis wedstrijd van Maarten te winnen. Maarten denkt dat dit onmogelijk is en aldus zijn er twee kratjes kwaliteitsbier op het spel gezet. De rest van het bestuur hoopt op een sportieve strijd, maar nog belangrijker: "als het bier maar kan vloeien"

Commissieleden gezocht - 13 Sep 2007

Gepost door (niet opgeslagen)

TAVERES is weer op zoek naar commissieleden. Ieder jaar nemen we deel aan de befaamde Batavierenrace en ondernemen we ook een stedentrip in één van de buurlanden.

Eind april klinkt jaarlijks het startschot voor de grootste estafetteloop van de wereld: de Batavierenrace. Wij vaardigen elk jaar een enthousiast team af om hier ook deel van uit te maken. Wij willen dit jaar weer mee doen, maar daar hebben we jullie hulp bij nodig. Wij zoeken een aantal leden die in de Bata-commissie willen plaats nemen om dit te regelen.

De Stedentrip is elk jaar weer een groot succes. Afgelopen jaar zijn we naar Gent gegaan en het blijkt dat het niet alleen een hele mooie stad is. Je kunt er ook heel goed uitgaan. Wil jij voor het komend jaar de stad uitkiezen of de cultureletour organiseren. Geef je dan op voor de Stedentripcommissie!

Heb je interesse als commissielid dan kun je voor meer informatie terecht bij het bestuur.

TU/e Introweek - 18 Aug 2007

Gepost door (niet opgeslagen)

Afgelopen week was het weer de introductie week van de TU/e en natuurlijk waren ook wij weer van de partij. Op de dinsdag waren we goed vertegenwoordigd op de sportmarkt, het terras (om de training en de speech voor te bereiden) en de introtraining. Uiteindelijk verliep het allemaal erg goed en is het eerste nieuwe lid van dit seizoen al een feit.

´s Avonds is dit succes vervolgens nog in de Bunker tot in de vroege uurtjes gevierd, maar veel Taverianen hebben dit helaas moeten missen. Hetzelfde geldt voor de overige dagen waar we volgende keer toch met een grote groep aanwezig moeten zijn.

Verder was er ook voldoende interesse voor de beginnerscursus, dus ook dit moet geen problemen opleveren. De eerste inschrijving is er trouwens ook al.

Toch weer een mooi weekje, aanstaande maandag dus eens kijken op de Fontys Intro. Mocht je alsnog mee willen helpen en ook nog eens mee kunnen zingen met Guus Meeuwis, dan kun je even een spoedmailtje sturen naar Mark.

Foto's, foto's en nog eens foto's - 25 Jul 2007

Gepost door (niet opgeslagen)

Er zijn weer behoorlijk wat fotootjes toegevoegd aan ons steeds groter wordend foto-album. Nog wat oudere van de Batavierenrace 2006 hebben hun weg gevonden naar onze site en ook de foto's van Batavierenrace 2007 zijn geupload.

Of dat nog niet genoeg is zijn er ook meer dan 90 foto's van het eerste European University Championship Table Tennis in Tsjechië waar een delegatie van TAVERES Nederland en Eindhoven vertegenwoordigde.

Veel kijkplezier

-Maarten

Wat een mooi einde van het jaar! - 23 Jul 2007

Gepost door (niet opgeslagen)

Terugkijken op een mooi tafeltennis (en niet-tafeltennis) jaar vond de eindejaars barbecue en borrel bij Gilbert plaats. Er was een mooie opkomst en dus de perfecte gelegenheid om de de delegatie van Taverianen te huldigen die afreisde naar Tsjechië om uit te komen namens Nederland in het eerste EUC tafeltennis.

Tevens werd de activiteitenprijs uitgereikd en deze is (al weer voor de derde keer) meegegaan met Paul. Alle activiteitenpunten staan weer op 0, dus voor volgend jaar is weer alles mogelijk!

Een prettige zomervakantie en tot de intro!

-Maarten

Site Update! - 04 Jul 2007

Gepost door (niet opgeslagen)

Een paar updates aan de site! Ten eerste een nieuwe poll, want dat begon echt weer tijd te worden. Verder zijn de bestuurs- en commissiepagina's weer bijgewerkt naar de huidige stand van zaken.

-Maarten

Foto's Stedentrip on-line - 03 Jul 2007

Gepost door (niet opgeslagen)

Een delegatie Taverianen wist haar weg naar Gent te vinden (al dan niet met moeite) en het visuele bewijs staat voor je klaar in onze foto-sectie. Maar liefst 80 plaatjes over de avonturen in Gent!

Nieuw bestuur - 22 Jun 2007

Gepost door (niet opgeslagen)

Op de Algemene Leden Vergadering van afgelopen dinsdag is er een nieuw bestuur gekozen. Dit nieuwe bestuur bestaat uit de volgende personen:
Voorzitter: Maarten
Secretaris: Florian
Penningmeester: Martijn
Wedstrijdsecretaris: Riepko
Commissaris activiteiten & externe betrekkingen: Mark

Het nieuwe bestuur wenst haar leden alvast een prettige zomervakantie toe , en succes met eventuele tentamens, en wellicht tot op de eindejaarsborrel (do 12 juli) om dit fantastische jaar af te sluiten.

Laatste training - 22 Jun 2007

Gepost door (niet opgeslagen)

Volgende week woensdag 27 juni zal de laatste training van dit jaar worden gegeven. De eerste training van het komende jaar zal ter zijner tijd in de nieuwsbrief worden medegedeeld.

Stedentrip Gent - 17 Jun 2007

Gepost door (niet opgeslagen)

Een groep van 12 Taverianen heeft afgelopen weekend de Belgische stad Gent vereerd met een bezoek. Deze historische stad was het gehele weekend het domein van TAVERES. Verschillende culturele bezienswaardigheden werden bezocht onder leiding van onze “gids” Terence, terwijl de andere commissieleden Teun en Paul ons wegwijs maakten in het Gentse uitgaansleven en de jeugdherberg. Helaas werd er van het laatste niet optimaal gebruik gemaakt vanwege het bruisende uitgaansleven wat resulteerde in slechts enkele uurtjes slaap. De foto’s zijn binnenkort op de website te vinden.

Clubkampioenschappen - 12 Jun 2007

Gepost door (niet opgeslagen)

Afgelopen weken vonden zowel de dubbel- als de enkelclubkampioenschappen plaats. Vorige week behaalde Erwin Verdurmen in een spannende strijd de prestigieuze dubbeltitel. Gisteren kon From Upstairs zijn titel verdedigen in de clubkampioenschappen. Met een uitermate sterk veld viel de beslissing in het voordeel van From Upstairs uit, waardoor hij de beker nog een jaartje op een prominente plaats kan bewaren.

Resultaat behaald op het GATT - 10 Jun 2007

Gepost door (niet opgeslagen)

Traditioneel was er ook deze editie een sterke selectie van TAVERES aanwezig op dit toernooi van NSSTV Akris. Na een lange nacht in hartje Nijmegen begon de jacht op de titel. Waar From Upstairs de verleiding van het uitgaan kon weerstaan verscheen de rest minder uitgerust aan de start. Gelukkig behoedde de portier van café 'El Sombrero' ons voor erger. Met scherpe blik zag hij de vermoeidheid bij Paul en weigerde hem dan ook de toegang, hij moest maar naar bed gaan. Dit werd echter genegeerd waardoor alleen From Upstairs in de prijzen viel, maar wel een verdiende 1e prijs overall.

Foto's voetbaltoernooi on-line - 10 Jun 2007

Gepost door (niet opgeslagen)

Na een periode vol voorbereiding en besloten trainingen heeft het TAVERES-voetbalteam een uitstekende 13e plaats weten te bemachtigen. Na een onrustige start van het toernooi werd de knockoutronde grandioos doorgekomen. De finale om de 13/14e plaats werd door een shoot-out beslist in het voordeel van de helden van TAVERES. Het werd uiteindelijk een lange, maar onrustige nacht in hartje Eindhoven. De foto's van het toernooi staan eindelijk on-line.

32e ITT was een groot succes! - 24 May 2007

Gepost door (niet opgeslagen)

Maar liefst 28 Taverianen waren druk in de weer om in het weekend van 12 en 13 mei een mooi toernooi neer te zetten. Met trots kunnen we melden dat ook de 32e editie van het grootste studententafeltennis toernooi van Europa een groot succes was!

Onder tussen is de t-shirts pagina bijgewerkt. Je kunt nu ook de deelnemersshirts van afgelopen ITT en de 2005 editie kopen.

Meer over het afgelopen ITT vindt je hier. Dan is er de vraag komt er een ITT 2008. Die vraag is natuurlijk retorisch :p.

Vrij trainen, activiteiten & ITT foto's - 20 May 2007

Gepost door (niet opgeslagen)

Op maandag 21 mei zal er geen trainer aanwezig zijn op de training. Uiteraard is het wel mogelijk om vrij te komen spelen.

Kijk daarnaast ook weer eens op de agenda of in de nieuwsbrief, want er zijn vele activiteiten toegevoegd. Wil je nog deelnemen aan de stedentrip, geef je dan nu snel op, want er zijn nog slechts enkele slaapplaatsen vrij.

Natuurlijk zijn de ITT 2007 foto´s ook weer on-line, dus neem snel een kijkje.

TAVERES ging bowlen! - 12 Apr 2007

Gepost door (niet opgeslagen)

Donderdag 12 april begaf een afvaardiging van onze vereniging zich naar het Bowlingcentrum om zich te melden bij baan 15 en 16. Er werd flink gebowld en Martijn won van Bart (of andersom) en Mr. Lee blijkt zijn eigen persoonlijke VIP-ruimte te hebben. Het moet niet gekker worden!

Bekijk de foto's!

Nog steeds lopers voor Batavierenrace gezocht! - 29 Mar 2007

Gepost door (niet opgeslagen)

Het TAVERES team is nog steeds hard op zoek naar lopers om het team vol te krijgen. Klik hier om te zien wie zich al heeft ingeschreven en welke etappes nog vrij zijn. Op de pagina vindt je ook een e-mail adres waar je heen kunt mailen als je mee wilt lopen.

En je hoeft echt geen snelle loper te zijn om mee te lopen... :p. En oja, er hoort ook nog het grootste studentenfeest van Nederland bij!

NSK Kijkplezier! - 20 Mar 2007

Gepost door (niet opgeslagen)

Maar liefst 106 fotos van het NSK tafeltennis dat 11 maart werd gespeeld in Enschede staan in onze fotosectie. De fotos zijn verdeeld in de categorieen feest, toernooi en uitreiking.
Veel kijkplezier!

T-shirt Verkoop - 19 Mar 2007

Gepost door (niet opgeslagen)

Je kunt bij TAVERES t-shirts kopen van oude activiteiten en evenementen. Dit geldt alleen voor leden en gaat tegen een gereduceerde prijs. Vanaf heden staan de beschikbare t-shirts ook op onze website. Je kunt ze kopen bij onze penningmeester.

ITT 2007 Poster! - 22 Feb 2007

Gepost door (niet opgeslagen)

Vandaag heeft Mark de laatste hand gelegd aan de ITT 2007 poster! Je leest het goed, een speciale poster voor Europa's grootste studententafeltennistoernooi. Meer informatie over het toernooi zelf en om de poster te downloaden ga je naar itt.taveres.nl.

Geen training op 19/2 - 13 Feb 2007

Gepost door (niet opgeslagen)

Vanwege carnaval zal er a.s. maandag 19 februari GEEN training plaatsvinden. De daarop volgende training zal op woensdag 21 februari zijn.

WVTTK gepimpt: nu nog lekkerder! - 06 Feb 2007

Gepost door (niet opgeslagen)

De WVTTK, het clubblad van TAVERES is gepimpt en dat is te zien in de december-editie van vorig jaar, terecht getiteld "Nu nog lekkerder!" Nu ook de web-versie on-line staat kun je via de WVTTK-pagina op deze site weer genieten van een nieuwe editie van een literair meesterwerk!

Poll op de site! - 15 Jan 2007

Gepost door (niet opgeslagen)

We hebben weer iets toegevoegd en deze keer is het een poll! De eerste vraag gaat over Terence, want hij heeft totaal onverwacht aangegeven niet mee te lopen in het bata-team van TAVERES. Wat is hier aan de hand?

Foto's Sinterkerstnieuwjaars bikkel-bbq op de site! - 11 Jan 2007

Gepost door (niet opgeslagen)

Afgelopen dinsdag 9 januari vond de Sinterkerstnieuwjaars bikkel-bbq plaats bij Thijs en we kunnen weer spreken van een geslaagde TAVERES-activiteit! De foto's staan ondertussen op de site.

163 Foto's ESSF Van Lint Studenten Sportweek! - 02 Jan 2007

Gepost door (niet opgeslagen)

We kunnen niet alleen tafeltennissen, maar ook squashen, knotsballen, tjoekballen, volleyballen, voetballen en weet ik wat nog meer niet. Het bewijs is te vinden in onze fotosectie, waar meer dan 160 foto's te bewonderen zijn van Taverianen in actie op de ESSF Van Lint Studenten Sportweek!

Gelijk wil ik van de gelegenheid gebruik maken om iedereen een succesvol 2007 te wensen namens het bestuur. Ik zie o.a. voorspoedige promoties in de TLE en een geweldige stedentrip aankomen! Om het nieuwe jaar alvast te vieren hebben we een nieuwe versie van Gallery op de site gezet. Als je de foto's nu gaat bekijken ziet het er allemaal iets anders uit. Nog lang niet alle foto's zijn overgezet naar het nieuwe programma, maar die van 2006 in ieder geval wel.

De belangrijkste reden dat we dit hebben gedaan is zodat het voor ons iets makkelijker wordt veel foto's toe te voegen.

Van Lint Studenten Sportweek - 24 Dec 2006

Gepost door (niet opgeslagen)

Afgelopen week vond de Van Lint Studenten Sportweek weer plaats. Met 16 teams hebben we gedurende vier avonden onszelf vermaakt in verschillende takken van sport. Veelal was het sportieve succes ver te zoeken, maar des te gezelliger was het in de sportkantine waar we massaal aan de sportdrank zaten (jawel, Palm was maar EUR 0,60 en werd dus door de Taverianen als sportdrank ontvangen).

Uiteindelijk is het ons gelukt om met twee teams aan de finalerondes op donderdag te beginnen, namelijk met een squash- en een tchoukteam. Helaas was het bereiken van deze finales meteen ook het einde, want tijdens deze finalerondes werd er niet meer optimaal gepresteerd. Waarschijnlijk was de drang naar de sportdrank te groot en zijn we tot in de vroege uurtjes doorgegaan. Volgend jaar weer een kans!

Winst op Moekotte Toernooi! - 22 Nov 2006

Gepost door (niet opgeslagen)

Afgelopen weekend werd het Moekotte Toernooi in Enschede afgewerkt en naast een heel gezellig feestje ging TAVERES natuurlijk niet met lege handen naar huis. Riepko en Veejay wonnen het dubbeltoernooi in de H-klasse. Foto's staan inmiddels op deze site.

Etappes Batavierenrace - 20 Nov 2006

Gepost door (niet opgeslagen)

Zoals deze week in de TAVERES nieuwsbrief te lezen is, kun je je opgeven voor de Batavierenrace! We gaan er zeker een mooi feestje van maken in Nijmegen/Enschede (en ertussen), dus loop vooral mee! Bij het opgeven kun je een etappe opgeven die je het liefst wil lopen. De etappes zijn te vinden op de activiteitenpagina ("Activiteiten" in het menu). Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar het adres dat ook op die pagina te vinden is!

ITT-website on-line - 06 Nov 2006

Gepost door (niet opgeslagen)

Gisteren is dan eindelijk de vernieuwde ITT-website on-line gegaan. Neem dus eens een kijkje op http://itt.taveres.nl.

Foto's Hyperion Open en Team quiz on-line! - 27 Oct 2006

Gepost door (niet opgeslagen)

De foto's van de eerste editie van de Hyperion Open in Tilburg en die van de Oude St. Joris-TAVERES team quiz staan op de foto-pagina.

Ga even kijken naar de in totaal 200 foto's!!

Oude St Joris/TAVERES Team Quiz - 25 Oct 2006

Gepost door (niet opgeslagen)

Gisteren was het dan zover, en dat hebben we geweten ook, de eerste editie van deze quiz. Met een massale opkomst, zodat er vier teams voor de overwinning streden. Team 1 (Paul, Sanne, Jeroen & René), Team 2 (Karin, Martijn, Martine & Bart), Team 3 (Terence, Lenneke, Arjan & Riepko) en Team 4 (Gilbert, Erwin, Ben & Selma) hebben zich door de diverse rondes heen geworsteld en uiteindelijk kon Team 1 met captain Paul zich als winnaar prijzen en ging er met de TAVERES prijzenmand vandoor. Daarnaast was er dan natuurlijk ook nog de uitreiking van de beker voor de TAVERES dubbelvlubkampioenschappen aan Bart. Al met al een erg geslaagde activiteit weer. Nu afwachten wat we in november zullen gaan doen.

Hyperion Open - 23 Oct 2006

Gepost door (niet opgeslagen)

Het was dit weekend weer uitermate gezellig met een grote groep Taverianen (Jeroen, Hammie, Gilbert, René, Lenneke, Vijay, Ben, Paul, Maarten, Mark, Martijn & Riepko). Zaterdag feesten en zondag presteren. Alhoewel, uiteindelijk zijn we 2e geworden bij de bierestafette en hebben we dankzij Vijay de actievelingenprijs in de wacht geslepen. Het was weer uitermate gezellig en volgend jaar gaan we er zeker weer naar toe.

Helden komen weer met nieuwe WVTTK! - 03 Oct 2006

Gepost door (niet opgeslagen)

De "helden" van de WVTTK-commissie hebben het weer voor elkaar gekregen om een nieuwe WVTTK te produceren. Deze speciale intro-editie bevat naast de reguliere spannende verhalen, een pittige puzzel en alles wat er maar over TAVERES te vertellen valt.

Je kunt hem vinden op de WVTTK pagina!

ESSF bestuur traint mee - 27 Sep 2006

Gepost door (niet opgeslagen)

Het huidige ESSF bestuur zal a.s. maandag 2 oktober meetrainen met TAVERES in het kader van de kennismakingslessen. Na een verenigingsgesprek is het nu de bedoeling dat de ESSF ons eens leert kennen. Thomas, Emmy, Sanne en Maarten zullen proberen ons versteld te doen staan van hun tafeltenniskunsten. Volgens betrouwbare bronnen blijkt namelijk dat ze dagelijks in het ESSF-hok aan het droogoefenen zijn op een mini-tafeltennistafel.

Bata-commissie gezocht! - 18 Sep 2006

Gepost door (niet opgeslagen)

Ieder jaar wordt er door TAVERES meegelopen met de Batavierenrace wat vorig jaar resulteerde in een voortreffelijke 55e plaats. Ieder jaar, eind april, lopen meer dan 300 teams in estafetteloop van Nijmegen naar Enschede, alwaar een gigantisch studentenfeest losbarst.
Denk jij TAVERES weer naar een mooie positie te kunnen leiden dan is de bata-commissie vast iets voor jou. Zo zorg je o.a. voor vervoer, slaapplaatsen en natuurlijk sportieve Taverianen die willen deelnemen. Geef je op door te mailen naar de secretaris of iemand van het bestuur aan te spreken.

Eerste training - 07 Aug 2006

Gepost door (niet opgeslagen)

Het nieuwe collegejaar begint binnenkort weer en dus zal de eerste training op woensdag 16 augustus plaatsvinden. Vanaf deze dag zal iedere maandag en woensdag getraind worden vanaf 20u in hal 2. De maandagtrainingen zullen tot 21.30u duren en de woensdagtrainingen tot 23.00u.

Vanaf 4 september zal er weer getraind worden volgens rooster en wel iedere maandag in hal 2 van 20u-23u en iedere woensdag in hal 3 van 20u-23u.

Nieuwe website on-line! - 23 Jul 2006

Gepost door (niet opgeslagen)

Vanaf heden is de nieuwe website van TAVERES on-line! We hebben niet alleen kritisch naar de inhoud gekeken, maar ook is de lay-out helemaal omgegooid.

In de loop van het jaar zal de website ook vertaald worden naar het Engels (zodat we twee talen hebben) en komen er speciale pagina's voor het ITT.

Mocht je fouten tegenkomen of mocht er iets niet werken laat het dan even weten. Veel plezier met de nieuwe website!

-Maarten