Home
Vereniging
Tafeltennis
Activiteiten
WVTTK
Foto's
ITT
Gastenboek
Links
Contact
Agenda
 
 
Trainingstijden
Ma 20:00-21:30 hal 2a
Wo 21:30-23:30 hal 3a

Contact
E.S.T.T.V. TAVERES
Onze Lieve Vrouwestr 1
5612 AW Eindhoven
 
 
© 2006 TAVERES

Activiteiten

Naast dat we ons met tafeltennis bezig houden, hebben we het hele jaar door activiteiten die vooral niets met tafeltennis te maken hebben. Minstens één keer per maand wordt er zo'n activiteit georganiseerd. Hierbij moet je denken aan dingen als karten of bowlen, maar ook worden er verschillende borrels gehouden. Hieronder beschrijven we wat grotere activiteiten waar aan we meedoen.

Batavierenrace

De batavierenrace is een gigantische estafetteloop die waaraan alleen maar studenten mogen meedoen. In combinatie met een spetterend feest, is dit het grootste studentenevenement in Europa. TAVERES doet ook elk jaar mee met een team. Al zijn onze sportieve prestaties wat wisselend, gezellig is het altijd wel! Zie hier de uitslagen van afgelopen jaren! Hieronder vindt je de etappe-indeling voor de Bata 2007 op 28 april. Opgeven voor een etappe kan door een mail te sturen naar

[Enable JavaScript for email address]

Van Lint Studenten Sportweek

Elk jaar wordt in december de Van Lint georganiseerd op het studentensportcentrum. Dit betekent vier avonden achter elkaar flink sporten, maar ook gezellig feesten. Ook voor dit evenement heeft TAVERES elk jaar behoorlijk wat teams klaar staan.