Home
Vereniging
Tafeltennis
Activiteiten
WVTTK
Foto's
ITT
Gastenboek
Links
Contact
Agenda
 
 
Trainingstijden
Ma 20:00-21:30 hal 2a
Wo 21:30-23:30 hal 3a

Contact
E.S.T.T.V. TAVERES
Onze Lieve Vrouwestr 1
5612 AW Eindhoven
 
 
© 2006 TAVERES

Lidmaatschap

E.S.T.T.V. TAVERES heeft zowel leden als donateurs. Als lid kun je deelnemen aan de trainingen, competitie, toernooien en activiteiten. Bij deelname aan toernooien en activiteiten wordt steeds een gedeelte van de inschrijfkosten vergoed door TAVERES. Het contributiebedrag van € 15,- is dan ook als actief lid zo terugverdiend.

Ben je geïnteresseerd om als student te gaan tafeltennissen, kun je altijd contact met ons opnemen of bezoek gewoon eens vrijblijvend een training om te kijken of TAVERES iets is om jouw studententijd mee door te komen. Indien je lid wil worden kun je onderaan het inschrijfformulier vinden.

Naast de jaarlijkse contributie dient men ook in het bezit te zijn van een sportkaart om trainingen te kunnen bezoeken die plaatsvinden in het Studenten Sportcentrum. De kosten van een sportkaart bedragen ongeveer EUR60,- per jaar waarmee men onbeperkt gebruik kan maken van de faciliteiten van het Studenten Sportcentrum. Meer informatie over de sportkaart is hier te vinden.

Naast leden zijn er ook donateurs bij TAVERES. Door een jaarlijkse bijdrage in de kas van de vereniging te storten kun je als donateur de Algemene Leden Vergadering bijwonen.